Tag chancen

Når man er nede i supermarkedet for at handle og går forbi krydderihylderne, er der altid masser af forskellige krydderier som man for det meste bare går forbi. Man er måske vant til bare at have det sædvanlige arsenal af krydderier hjemme i køkkenskabet. Salt og peber, naturligvis. Oregano og basilikum, måske lidt timian og estragon til når man lyster efter smagen af provence. Paprika kommer man nu heller ikke langt uden. Karry og chili skal der også til hvis man vil bevæge sig østpå. Det er selvfølgelig også nogle af de mest benyttede krydderier af en grund. De kan bruges i utroligt meget mad, og er generelt ret alsidige. Men der er også en del andre smage som man ikke er så vant til i det danske køkken. Hvad med lidt knust ingefær, og kardemomme. Måske spidskommen, eller andre sager som man ikke altid tænker at kombinere. Det er bare med at slå sig løs og få prøvet nogle krydderier af, man ved aldrig hvornår man falder over en god smagskombi.

SHARE
RELATEREDE NYHEDER
Et tag der holder
River rafting
Fyrtårene er gået af mode