Creo Elements/Direct er et omfattende system til maskiningeniører og designere, der skaber produkter ved hjælp af den ‘direkte modellering’ tilgang til 3D CAD.PTC Creo Elements Direct – Top5-konfiguration

Direkte modellering giver dig mulighed for hurtigt og nemt at oprette engangs-design eller radikalt genbruge eksisterende design – selvom du ikke ved, hvordan de blev lavet. Faktisk tilføjer de fleste virksomheder 3D-modellering til deres produktdesignproces for at hjælpe dem med at forkorte time-to-market, imødekomme kundernes krav til nye produkter og tilfredsstille stadig mere komplekse kundebehov. Med direkte modellering kan selv dem, der er sjældne CAD-brugere, foretage ændringer i geometri hurtigt og nemt.

cad-systemer

Direkte modellering er en let, fleksibel designstrategi, der er hurtig. Hvis du vil ændre geometri, skal du klikke på og bruge trækhåndtaget eller indtaste en ny numerisk værdi. Det er det. Du kan ændre med fuld frihed med hensyn til designintention. På grund af dette kan direkte modellering være en potent kilde til konkurrencefordel, når du er nødt til at ændre en model på rekordtid, eller når det er bydende at få dit produkt på markedet først.

PTC Creo Elements Direct – Top6Creo Elements / Direct Modelling er et modent produkt med de mest omfattende direkte modelleringskapaciteter på markedet såvel som et komplet udvalg af udvidelser, der imødekommer specialiserede behov. Så fortsæt din mest radikale designændring eller det engangsprodukt: softwaren er intuitiv, robust og op til opgaven. Selv med massive samlinger. Derudover kan du eller nogen i dit team hente og arbejde på et direkte 3D-produkt med minimal opstarttid. Prøv det. Og du kan nemt inkorporere multi-CAD data fra cad-systemer, fra partnere eller leverandører og derefter fortsætte med at producere en digital prototype eller forslag hurtigt.

Når du står overfor designudfordringer eller er presset på tid, vil du sætte pris på, hvor ligetil og fleksibel Creo Elements er. Og jo hurtigere dit produkt kommer på markedet, jo hurtigere genereres indtægterne til din virksomhed.

SHARE
RELATEREDE NYHEDER
Hegn, låger og alutrapper med lang holdbarhed
Der er altid et sted i byen som har åbent
En værktøjsvogn til at holde styr på værktøjet